Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Coffee Break... and Chat #14- καφές μετά κουτσομπολιούΠρωινές καλημέρες σε όλες μας ,κοριτσάρες μου!


Σήμερα κερνάω καφέ ελληνικό παραδοσιακό (τούρκικo τον λέγαμε στο πατρικό μας σπίτι)και σας έχω και γλυκάκι που μας πρότεινε η Ζήνα εχθές.Την ευχαριστώ πολύ που μου εμπιστεύθηκε το πρώτο μας καλοκαιρινό καφεδάκι,αν και τράβηξα πολύ άγχος αυτές τις μέρες για την παρουσίασή του


Πάμε δυναμικά όμως για...
Κορτσούδια μου,θα 'θελα να προσέξετε τα παρακάτω για να μη γίνονται και παρεξηγήσεις:

Θα ήθελα να συνοψίσω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:
  - Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζιίμας.
- Παρακaλώ θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ένα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εάν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφέ στο "σπίτι" σου, απλά στείλε ένα email στο ef.zin.creations@gmail.com - Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εάν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.
Και όσον αφορά τη σημερινή ερώτηση....


Και φυσικά, μην ξεχάσετε να αφήσετε και τον σύνδεσμό σας προς μία ανάρτηση δική σας ή κάποιου άλλου ιστολογίου που σάς άρεσε!