Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

...and the Liebster goes to...

Ένα βραβείο και πάλι ήρθε συγχρόνως από την 

+Eleftheria Bogioglou του makelife.gr

+ntina nt από το happygirlycrafty
  
+ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με το eirini-nikolaou.blogspot.com

Christina του andromeda-mygalaxy

+ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΙΜΟΥ από το backtohandmade

 Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με έχετε προτεινόμενη

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής: 
  • Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award.

  • Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

  • Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.

  • Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν. 

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Από ανάγκη να μοιραστώ σκέψεις και μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να έχω έναν σκοπό,να απαντώ ,να σχολιάζω ,να περιμένω απαντήσεις ,έτσι ώστε να δημιουργηθεί η προσμονή που τόσο πολύ μου έλειπε.


2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Το χρώμα.Φυσικά,άχρηστο υλικό που μπορώ να το μεταμορφώσω και να του δώσω νέα χρηστικότητα.Οπωσδήποτε ,η φύση με τις εναλλαγές της λόγω εποχών είναι αυτό που μ'ενθουσιάζει περισσότερο.Η αλλαγή στα τοπία είναι από τα πράγματα που αγαπώ περισσότερο και πάντα μα πάντα στη φύση θα βρω κάτι καινούργιο κάθε φορά για να το θαυμάσω ή να το επεξεργαστώ.


3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Είναι ένας τρόπος να βελτιώνομαι.Πολλές φορές από μία λέξη γεννιέται μια ιδέα την οποία και θέλω να υλοποιήσω.Είναι αρκετές οι φορές, άλλωστε, που δέχτηκα τη βοήθεια άλλων bloggers ,είτε αφορούσε τη δουλειά μου και το blog μου ,είτε (πρόσφατα) με το bazaar και τις εκδηλώσεις που διοργάνωσα.


4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Ασχολούμαι περισσότερο με τις δικές  μου diy κατασκευές.Κατά καιρούς όμως αναφέρομαι στη δουλειά κάποιων, που πιστεύω ότι ξεχωρίζουν με τα έργα και τη δουλειά τους.


 5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Ναι,οι φιλικές σχέσεις υπάρχουν και με μερικές έχουμε βρεθεί από κοντά.Θα ήθελα πολύ να γνωριστώ με τα άτομα που αυτό το ''κάτι'' μας ενώνει στην διαδικτυακή επικοινωνία μας.


6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Δεν το έχω σκεφτεί,ίσως επειδή το blog το ξεκίνησα ως ενασχόληση ,έτσι ώστε να προσπερνάω σκέψεις που με κούραζαν πνευματικά και ψυχολογικά.Θα ήθελα όμως να δω να μεγαλώνει η blogoπαρέα μου για να έχω πιο πολλές πηγές για ιδέες και προτάσεις.

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Πιστεύω ότι δουλεύω και αλλάζω μορφή σε άχρηστο υλικό (κυρίως ξύλο) σε καλό ικανοποιητικό βαθμό.
Eπίσης ,να δίνω τροφή για κωμικά σχόλια στο Ζηνάκι του efzin.


8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Αρκετό, επειδή, όπως εξήγησα παραπάνω, είναι για μένα μορφή ενασχόλησης.9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
Από μία εικόνα στο διαδίκτυο,από μία λέξη μιας φίλης blogger, από μία ανάρτηση που θα θαυμάσω.Κυρίως,από το τι μπορεί τυχαία να βρω πεταγμένο  στα σκουπίδια.

Όπου ΧΥΤΑ  κι εγώ εκεί!


10) Ευχές για τον αναγνώστη.
Ευχές! Θα ήθελα να ευχηθώ γαλήνη και ηρεμία στη ζωή όλων....and the Liebster goes to...                                                           Φιλιά,πολλά φιλιά!